Ik ben Amanda Drost, een gepassioneerde fine art fotografe die houdt van magazines, reizen, creatieve designers, heerlijk eten en romantiek. Sinds 2011 volg ik mijn hart en leg ik intieme en magische momenten vast. Ik fotografeer zowel digitaal als analoog. Mijn stijl valt te omschrijven als dromerig, romantisch en stijlvol. Beelden vol liefde en passie. Ik woon in Ede, Nederland en hoewel ik graag in Nederland werk, houd ik enorm van avonturen en reis ik graag om prachtige intieme liefdesverhalen en editorials te fotograferen. 

 

Naast mijn eigen fotografie deel ik graag mijn kennis en vaardigheden die ik heb verworven met andere fotografen en creatieve mensen in de industrie. 

 

Voor mijn fotografie avontuur heb ik Toerisme gestudeerd in Wageningen. Het verlangen om iets creatiefs te doen bleef waardoor ik al snel begon aan de opleiding Fotografisch Vormgeving.

 

 

"You must give EVERYTHING to make your life as beautiful as the dreams that dance in your imagination"

- Roman Payne - 

 

"To wander is to be

alive"

- Roman Payne - 

 

In 2011 ben ik getrouwd met mijn beste vriend en soulmate, mijn grootste ondersteuner en bemoediger. Samen genieten we van tijd doorbrengen met vrienden, verkennen we nieuwe restaurants en reizen naar exotische bestemmingen. Ik voel me gezegend dat ik elke dag mijn passie kan uitvoeren en ik kan niet wachten om nog meer prachtige momenten vast te Leggen. Laten we samen iets moois creëren. Ben je geïnteresseerd in mijn werk, wil je graag een shoot boeken of gewoon een kopje koffie drinken? Bel of neem gerust contact op via het contactformulier.