Jaimy + Niels | Trouwen in Italie

 
 

Door Jaimy + Niels: In onze favoriete studentenstad kwamen Niels en ik elkaar acht jaar geleden tegen in een kroegje in de Molenstraat. Met de meest onoriginele openingszin waar ieder meisje voor vreest, kwam Niels die avond naar me toe; “ken ik jou niet ergens van?” waren de eerste woorden tussen ons. Oké toegegeven; dat was nadat ik hem inmiddels 5 minuten lang had aangestaard, alcohol had zijn deel, omdat ik ongelooflijk onder de indruk van hem was. Gelukkig staarde hij die volle 5 minuten ook terug en kwam hij, met die beroerde openingszin onder z’n arm, op me afgestapt. God wat ben ik blij dat hij dat niet gelaten heeft, want dat werd het begin van onze liefde.

Een wilde liefde kan ik wel zeggen; met prachtige hoogtepunten maar zo heel af en toe met een kleine donderwolk, en aan passie nooit te kort. Na flink wat daten besloten we na 2 jaar samen te gaan wonen op mijn toenmalige studentenkamer in Nijmegen. Knus en romantisch hebben we daar 2 jaar samen geleefd, genoten en elkaar nog beter leren kennen. Maar na die 2 jaar werd het ons toch wat te knus. Met een verhuizing naar Wijchen tot gevolg. Huilend heb ik onze spulletjes naar Wijchen gereden, ons favoriete studentenstadje niet achter willen latend. Maar de wens naar groter zonder een uitpuilende bankrekening liet ons geen andere keus. Inmiddels zijn we weer hard op zoek naar een fijn oud herenpandje in de stad, zodat we maar weer snel terug kunnen keren naar onze favoriete plek.

Naast de liefde voor die stad delen we samen een enorme liefde voor reizen en hebben we in de afgelopen jaren dan ook heel wat landen van de wereld samen mogen ontdekken. Met als ultiem hoogtepunt dé vraag in 2016 tijdens onze rondreis door India & de Malediven. Trouwen? JA – zonder twijfel.

Voor reizigers als wij was Italië bij uitstek het land waar we onze liefde wilden vieren met ons liefste familie & vrienden om ons heen. Een heel weekend lang de liefde vieren, ónze liefde, wat een droom! En na maanden van voorbereiding, wat al een feest op zich was, was onze GROTE dag op 24 juni 2017 dan ein-de-lijk dáár. Wat hebben wij de laatste weken de dagen afgeteld. Maar het was het wachten meer dan waard. Aan ‘de mooiste dag van je leven’ is niks overdreven. Niet eerder hebben we zoveel liefde gevoeld, voor elkaar maar ook voor en door de mensen om ons heen. Onbeschrijflijk om zulke intieme momenten samen te mogen delen en voor ons de mooiste herinnering die is ontstaan. Een droom voor het leven..   

Vendors: Kellygrafie